Diensten

Om te beginnen verzorgen wij het schilderwerk voor particulieren. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarbij gaan wij als volgt te werk; een opdrachtgever neemt contact met ons per telefoon of E-mail op. Dan wordt er bepaald of er op basis van regie gewerkt wordt of dat er een offerte uitgebracht dient te worden.

In het laatste geval zullen wij het object komen inmeten en daarna een zeer uitgebreide offerte uitbrengen. (op deze offerte staat gespecificeerd wat de kosten zijn per te  behandelen onderdeel en wat de werkzaamheden zullen zijn, b.v. schuren, afwassen, gronden etc).

Aan de hand van deze offerte zal de opdrachtgever al dan niet zijn/haar goedkeuring  geven. Bij opdracht overleggen wij met de opdrachtgever over de planning van de werkzaamheden. Enkele dagen voor aanvang nemen wij telefonisch contact op met de opdrachtgever, zodat voor beide partijen duidelijkheid blijft bestaan over het moment van starten.

Binnen schilderwerken

Binnenschilderwerk zullen wij zoveel als mogelijk in herfst en winter proberen te plannen.  Zoals wellicht reeds bekend is het vanaf 2000 voor schildersbedrijven verplicht om binnen met watergedragen verfsystemen te werken. Sinds 2010 is het zelfs niet meer mogelijk om met de oude terpentinegedragen (synthetische) verfsystemen binnen te werken, daar deze bij gebrek van zonlicht (uv-straling) zullen vergelen. Wij hebben ons als bedrijf vanaf het begin ingezet voor het gebruik van deze watergedragen verfsystemen binnen. Prioriteit hierbij heeft natuurlijk het milieu en de gezondheid van de schilder.

Wij zijn op zoek gegaan naar betere applicatiemethoden voor deze verfsystemen en kwamen uit bij het verspuiten met behulp van een aircoatsysteem. Bij deze methode wordt de verf aan twee zijden begeleid door twee luchstromen, waardoor de verfdruk behoorlijk omlaag kan en dit zorgt weer voor een minimale overspray (nevel). Dit betekent dat wij deuren, kozijnen, radiatoren etc in het werk kunnen spuiten, zonder dat de bewoners daar veel hinder van ondervinden.  De reultaten zijn verbluffend en doen niet onder voor de traditionele afwerking in alkyd (synthetisch). 

Buiten schilderwerken

Voor het buitenschilderwerk bij particulieren zullen wij zoveel als mogelijk gebruik maken van eigen materialen en gereedschappen, zoals ladders, trappen en steigers. waar we de meest voorkomende werkzaamheden mee kunnen uitvoeren. Voor de moeilijk te bereiken plaatsen, zoals bijvoorbeeld boven een schuin dak, zullen we een hoogwerker in huren (iets wat weinig voorkomt). De eventuele meerprijs hiervan zal ook op de offerte tot uitdrukking komen, zodat  de opdrachtgever niet onverwacht voor extra kosten komt te staan.

Latex spuiten

Laten spuiten is het spuiten van latex op muren, plafonds en andere wanden. Deze techniek heeft ongekend veel mogelijkheden. 

Behangwerkzaamheden

Een  niet onbelangrijk onderdeel in ons takenpakket is het behangen van wanden en plafonds met allerlei soorten materialen, iets wat de laatste tijd steeds meer een trend wordt. Want behang is weer in. Ook voor licht timmerwerk en stucadoorswerk kunt u bij ons terecht. Onder stucadoorswerk verstaan we schuurwerk en pleisterwerk van wanden en plafonds, maar ook het aanbrengen van sierpleisters, zoals Granol en Spachtelputz.

Timmerwerkzaamheden

Voor licht timmerwerk kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan kozijnen, plafonds en deuren.

Klein stucadoorswerk

Voor stucadoorswerk kunt u ook bij ons terecht. Onder stucadoorswerk verstaan we schuurwerk en pleisterwerk van wanden en plafonds, maar ook het aanbrengen van sierpleisters, zoals Granol en Spachtelputz.

Glas plaatsen

In zowel nieuwe – als bestaande kozijnen leveren en plaatsen wij glas, zowel in figuurglas, gelaagd glas, brandwerend glas, en alles in enkel-en/of isolatieglas (HR++). Dus ook bij ruitbreuk of het geheel laten vervangen van het enkel glas door HR++ isolatieglas in uw woning, bent u bij ons aan het juiste adres.