Over Velter
schilderwerken

Velter Schilderwerken VoF is een echt familiebedrijf. Op 2 Maart 1990 is vader Johan met het  schildersbedrijf gestart en sinds enkele jaren zijn de zonen Ronald en John ook in het bedrijf als mede-eigenaren werkzaam. 

Door de jaren heen hebben wij een vast clientenbestand opgebouwd van zowel aannemers, interieurbouwers, particuliere woningen, het onderhoud van bedrijven en gemeentelijke instellingen waaronder de gemeente Helmond en Laarbeek. 

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Timmerwerkzaamheden
  • Alle soorten behangwerkzaamheden
  • Het plaatsen en leveren van diverse glassoorten
  • Klein stucadoorswerk (spachtelputz etc.)

Ons werkgebied is geheel Nederland. Van het diepe Zuiden tot het hoge Noorden. Maar onze expertise reikt verder dan Nederland. Zo hebben wij ook problemen in Belgie, Duitsland, Tsjechie, Rusland ( Moscou) en Rabat (Marokko) opgelost.    

Kijkt u gerust verder op onze website en laat u zich verder informeren over ons bedrijf, de activiteiten en overige informatie uit onze bedrijfstak. Overigens zal onze site regelmatig voorzien worden van recente foto’s van projecten, waar we op dat moment mee bezig zijn.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u die via onderstaand formulier stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

U kunt ons ook gerust bellen onder telefoonnummer +316 22 73 21 94 of +316 53 54 33 62